Formând generaţia de mâine !

Acreditare

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului

Ordinul 4573 din 28 iulie 2010 (Ordinul 4573/2010)

privind acordarea acreditarii pentru unitatea de invatamant preuniversitar particular Scoala Crestina “Filadelfia” clasele I-XII din Suceava

Publicat in Monitorul Oficial 569 din 11 august 2010 (M. Of. 569/2010)

Ministrul educatiei, cercetarii, tineretului si sportului emite prezentul ordin.

Art. 1. – Se acorda acreditarea pentru unitatea de invatamant preuniversitar particular Scoala Crestina “Filadelfia” clasele I-XII, cu sediul in municipiul Suceava, Str. Narciselor nr. 5E, judetul Suceava, pentru nivelul de invatamant “prescolar”, limba de predare “romana”, program “normal”.
Art. 2. – Nivelul de invatamant “prescolar” din cadrul unitatii de invatamant preuniversitar particular Scoala Crestina “Filadelfia” clasele I-XII din Suceava, acreditat conform art. 1, devine parte a sistemului national de invatamant incepand cu anul scolar 2010-2011. 

Art. 3. – Personalul didactic, didactic auxiliar si nedidactic angajat conform prevederilor legii la nivelul de invatamant “prescolar” se preia la unitatea de invatamant preuniversitar particular acreditata Scoala Crestina “Filadelfia” clasele I-XII din Suceava.
Art. 4. – Unitatea de invatamant preuniversitar particular Scoala Crestina “Filadelfia” clasele I-XII din Suceava este monitorizata si controlata periodic de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar, in colaborare cu Inspectoratul Scolar al Judetului Suceava, in vederea verificarii respectarii standardelor care au stat la baza acreditarii.
Art. 5. – Asociatia “Scoala Crestina Filadelfia clasele I-XII” din Suceava, unitatea de invatamant preuniversitar particular acreditata Scoala Crestina “Filadelfia” clasele I-XII din Suceava, Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar, respectiv Inspectoratul Scolar al Judetului Suceava vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
Art. 6. – Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Ministrul educatiei, cercetarii, tineretului si sportului,
Daniel Petru Funeriu
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: